DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartErvaring in de directe sales is een must, grote pre binnen de veterinaire sector of medical devices.

Beroep Sales Managertip!Een sales manager is verantwoordelijk voor de verkoop van producten en diensten en geeft leiding aan een team van verkopers. Verkoopleider reisbureauMijn belangrijkste taken als verkoopleider zijn het coachen van de regiomanagers, het ondersteunen van de directeur en de verkoop van het bedrijf door een beleidsplan op te schroeven. Sales managers werken in kleine, middelgrote en grote bedrijven.

Ervaring in de directe sales is een must, grote pre binnen de veterinaire sector of medical devices. Lees de ervaringen van onze recruiters en kandidaten met totaljobs. Om het recht van privacy van de gebruikers te beschermen, zal alle informatie die door middel van cookies wordt verzameld, algemeen en anoniem zijn. De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens. Je onderhoudt bestaande klantrelaties en knoopt nieuwe aan. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt.

Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. Producten op het gebied van veterinaire traumatologie. Het is niet mogelijk om aan de hand van deze informatie een gebruiker te identificeren. Het begeleiden en assisteren bij een ingreep op de OK.