DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartFranse Vertalingen bewerkt het document zoals u wenst.

Nederlands Frans Vertalingen Het succes van uw product in franstalige landen is grotendeels afhankelijk van de juiste vertaling van uw promotionele activiteiten. Dit aantal wordt vastgesteld door computertelling en is nauwkeurig te controleren. Oefenstof en webcommunity voor anderstaligen die Nederlands willen leren. Dit kan vooral vervelend zijn voor je gezondheid of je reisveiligheid. Vertaling van Kroatisch naar Nederlands of vice versa. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt.

Ook foutloos Nederlands en Nederlands voor buitenlanders. Een goede vertaling is meer dan een woord voor woord overgezette brontekst. Informatie over het officiŽle examen voor het Certificaat Nederlands als Vreemde Taal. Voor het bezorgen van kleine pakketen, eveloppen en dergelijke, op een snelle en milieuvriendelijke manier in Utrecht en omgeving. Wereldwijd zijn er ongeveer 600 miljoen mensen die Frans spreken, als eerste of tweede taal. Wij maken uitsluitend gebruik van professionele vertalers die in hun moedertaal werken en over de benodigde, specialistische kennis op uw vakgebied beschikken.

De Franse taal is nog nooit door zoveel mensen gesproken. Ook aanrechtbladen en andere toepassingen van natuursteen. Cursussen in de Franse taal, voor bedrijven en particulieren. Alles over vakantie met baby's, peuters, kleuters en kinderen tot 12 jaar. Cursussen Engels, Duits, Frans of Spaans voor het bedrijfsleven, in kleine groepen of individueel op de werkplek.

Vertaal woorden van en naar verschillende talen, waaronder Afrikaans, Deens, Duits, Engels, Frans, Fries, Italiaans, Turks en Zweeds. Hier kun je zien hoe laat het is in alle landen van de wereld. Intensieve taaltrainingen door een constante interactie tussen docent en cursist. Vertaling van documenten op locatie behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Informatie over het aanbod en de diensten, openingstijden. Het uiteindelijke aantal vertaalde woorden in de doeltaal is bepalend. Er konden geen informatie voor deze categorie uit de database worden gehaald. Modehuis aan de Choorstraat met bruidsmode op maat en avondkleding van bekende ontwerpers. Biedt de mogelijkhied woorden van en naar 13 talen te vertalen en te trainen.