DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartFranse taal en cultuur is een kleinschalige opleiding.

Studeren Frans Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. Gerlukkig dan maar dat er ook mensen zijn die het wel een leuk vak vinden. De Franse taal die leer je toch nooit zo goed als dat je een paar jaar in Frankrijk woont.

Het besluit om in september 1975 wijsbegeerte te studeren aan de UvA. Voor het opstellen van je schriftelijke aanvraag kun je gebruikmaken van de Voorbeeldbrief Examencommissie. Heb je nog vragen over Franse taal en cultuur? We helpen je graag.

Franse taal en cultuur aanbiedt in de vorm van een major hoofdvak. Aan jou de dankbare taak om hem te begeleiden en op een waardevolle manier aan zijn opvoeding en toekomst bij te dragen. Franse taal en cultuur is een kleinschalige opleiding. We raden je aan om bij aanvang van de opleiding over een stageplaats te beschikken. Je leert bijvoorbeeld teksten in het Oud-Frans lezen, je moet inzicht hebben in de etymologie van allerlei woorden. Zo zit je opleiding in elkaar kun je meer lezen over deze majorenstructuur.