DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartGe´ntegreerd computeronderwijs zien wij misschien wat anders, maar voor sommige leerkrachten kan dit een prima hulpmiddel zijn als er maar ÚÚn of 2 pc's achter in de klas staan.

Voor De Klas Nu maar eens zien of het op de pc oefenen van de woordpakketten het gewenste effect heeft. Beschikt er iemand over leerdoelen en leerlijnen t. Maar ook bijvoorbeeld wiskundige tekeningen opbouwen op het scherm. Vanavond in Nova en op 30 maart in het programma Zembla. Er kwamen wat landen die problemen hadden met het feit dat je via Google Earth achter de plaats zou kunnen komen van allerlei militaire installaties. In 14e, 15e of 17e eeuwse kledij vermaakt hij het publiek.

Dit leuke stukje proza is afkomstig van een lid van de Scholenlijst Yahoo. Het zou goed zijn als politieke partijen speciale campagnes starten die ˇˇk gericht zijn op jongeren. Als er zich maar drie pabo's ingeschreven hebben voor dit project. Hier kunt u uw adreswijziging doorgeven aan Elsevier. Ruim een eeuw Nederlandse geschiedenis door de ogen van de persfotograaf.

De 25 leerlingen van mijn groep hebben allemaal achter de pc gezeten. Het personeelslid beschikt over een verklaring van goed gedrag. Stemmen, en je stem laten horen in de vier tussenliggende jaren.

Programma Alumnidag Het programma van de Alumnidag op 18 november aanstaande is bekend. Tom Cruise en Katie Holmes gaan elkaar nu toch echt eeuwige trouw beloven. Visies op de vroegkinderlijke ontwikkeling en de be´nvloedbaarheid daarvan. Nou, toch maar ff proberen of ik m'n postings kwijt kan. Deze vaardigheden zouden tenminste aangeleerd moeten worden aan pabo-studenten. Vet 15 geniet met volle teugen van zijn eerste raketlancering.