DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartGeef leerlingen in het binnenland van Suriname een goede schooltafel en schoolstoel.

Schoolstoel Geef leerlingen in het binnenland van Suriname een goede schooltafel en schoolstoel. Na deze ontmoeting heeft MariŽlle haar nooit meer gezien. De glas in lood raampjes hebben donkergroen , rood en blank glas en zijn 84 bij 63,5 centimeter. Bob is een jongen die al anderhalf jaar bij me in de groep zit. Ze wees de foto van mijn schoonvader aan die een drietal maanden voor de geboorte van Nienke aan een ernstige ziekte overleden was.

Mijn vader kon het vroeger ook maar hij nam de pijn over. Ik zag mijn belevenissen van die dag als een film voor mijn ogen afspelen. Het hout wordt dan ingewreven met lijnolie; deze olie verbindt zich met de zuurstof uit de lucht, droogt en vormt een vernislaagje.

Jullie hebben vast het boek van Frea Janssen-Vos gelezen. De kinderen kunnen er al direct bij binnenkomst in de bovenbouw mee aan de slag. Zeil is een juteweefsel, waarop een laag verf is aangebracht. Deze stoel is stapelbaar en heeft zich reeds in de markt bewezen. Diverse lampen geschikt voor een spaarlamp of halogeenlamp die nu in mijn huis staan of hangen. Als ik haar vraag wat er is geeft ze geen antwoord.

Wat doe je graag? Daar waar je plezier aan beleeft. Momenteel is er een beperkt aanbod hout met het Keurhout-logo te koop. Ik heb moeten besluiten om Nina, na een ziekbed, te moeten laten inslapen.

Met een licht melancholisch gevoel kan ik terugkijken naar de periode van voor mijn operatie. Ook zit ik nog wat te denken over hoe je in die keuken een wasmachine kwijt kunt. Woonde hij nu bij zijn vader of bij zijn moeder? Of logeerde Bob alleen maar bij zijn ouders? Hij wist het niet meer. Medische zaken moeten van tevoren worden aangegeven, medicijngebruik en natuurlijk het advies van de arts. De architect van het Scheepvaarthuis, Van der Mey,. Een lucht van ziekte en dood maakte zich van me meester.