DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartGeen tijd voor een opleiding. Met i-studie lukt het wl! Je bepaalt zelf wanneer je studeert en wanneer niet.

Loi Studie Vindt u het voor mij raadzaam om een LOi opleiding te gaan doen, of denkt u dat ik beter kan wachten tot september. Association of Spanish Schools in Mlaga, Association of Spanish Schools in. Er is wel een mogelijkheid om de studieduur te verkorten.

Geen tijd voor een opleiding? Met i-studie lukt het wl! Je bepaalt zelf wanneer je studeert en wanneer niet. Enkele hogescholen werven studenten voor opleidingen die niet volgens de geldende regels geaccrediteerd zijn. De verzorging van huid, haar, lichaam, handen en voeten. Ik ben trouwens op de hoogte van de mogelijkheid tot februari-instroom. Goed communiceren vergt meer dan alleen helder taalgebruik. Met de suggestie van een officieel keurmerk worden studenten misleid.

Heb je zelf antiek in huis of ben je benieuwd of iets daadwerkelijk antiek is? Dan is de cursus Antiek echt iets voor jou. Een algemene ontwikkeling op MAVO-niveau is aan te raden. Welke soort fotografie je ook wilt beoefenen, je hebt een gedegen technische basis nodig om cht goede foto's te m.

Ik wist niet dat ik zo verslaafd was aan een pc *bloos*. Dit meldt het Hoger Onderwijs Persbureau op 21 augustus in een persbericht. Ik ben druk bezig bij mij op school studenten te begeleiden, dat is ontzettend leuk, maar vermoeiend. Best wel een leuke jongen hoor, maar goed, het lukte niet tussen ons. Sommige opleidingen hebben overigens ook een instapmoment in februari.