DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartGeen vertaling gevonden, gelieve een woord in te geven.

Vertaling Duits Geen vertaling gevonden, gelieve een woord in te geven. In dit artikel stellen we het mayodieet voor, dat overigens niets te maken heeft met mayonaise. Er komen 290 plaatsen voor officieren, 368 voor onderofficieren en 808 voor vrijwilligers, meldt defensie maandag. Mowgli! mowgli! mooooow-gli !met deze kreet begint de theatermusical over het s.

Als moeder van vier zonen leidt abeeda ogenschijnlijk een onberispelijk bestaan. Zit je even in de put en hunker je naar een partner? Lees dan dit artik. Els Tibau heeft het meterschap over de kalender aanvaard.

Gebaseerd op ware feiten, vertelt de film over de enige zaak in de historie van de v. Kandidaat-huurders moeten er gemiddeld 859 dagen wachten op een sociale woning, 131 dagen langer dan het Vlaamse gemiddelde. Volgens eerste berichten is er sprake van verschillende brandstichtingen en is de brandweer ter plaatse.

De 16-jarige jacey jeffries verhuist naar een nieuwe stad met haar moeder en haar broer. Raadpleeg hier de Belgische Lottouitslagen en Jokertrekking. Dat heeft Abdel-Karim Khalaf, woordvoerder van het Iraakse ministerie van Binnenlandse Zaken, gezegd. Dat heeft de raadkamer van Milaan maandag beslist, aldus het Italiaanse persbureau Ansa.