DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartGekeken wordt hoe de leerling zijn huiswerk op korte en lange termijn plant, hoelang de leerling dagelijks werkt en hoe het huiswerk wordt aangepakt.

Het Huiswerk Bij elke les hoort een aantal opgaven, die in het dictaat te vinden zijn. Advies vd school is nu dat hij maar naar vmbo moet, dus en andere school. Bij inbreuk op bovenstaande regels kan Kennisnet besluiten de bijdragen van de betreffende gebruiker uit het domein www.

Lees uit het boek van Edwards en Penney paragraaf 13. In elk van de drie deeltoetsen zijn er 40 punten te halen. Alle opgaven voor deze week komen uit het paragraaf 5. Wanneer wij hem weer iets laten vieren en dus een minder sterke controle hebben valt hij onmiddellijk terug.

Het is haar leven en ze zal zelf met de consequenties, goed of slecht, moeten omgaan. In samenwerking met school zullen een aantal proefwerken worden opgevraagd waarvoor de leerling een slecht resultaat heeft behaald. De rest van het boek wordt behandeld bij Vector Calculus.

Zeker als het kind op de brugklas zit heeft het begeleiding nodig om te leren hoe te studeren. De stof van deze week is Marsden en Tromba paragraaf 5. Gekeken wordt waar de fouten zijn gemaakt, wat hiervan de oorzaak kan zijn en hoe de leerling in het algemeen de proefwerkvragen aanpakt. Gekeken wordt of er sprake is van cognitieve faalangst bij proefwerken of sociale faalangst. Op het practicum krijg je een copie van de aantekeningen van de docent voor dit laatste college.

Wel is ie heel aktief als het gaat om zn eigen interesses die niets met school te maken hebben. Vragenuur met bespreking van toets en proeftentamen. Lees uit het boek van Edwards en Penney paragraaf 7.