DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartGelegen in Apeldoorn Zuid, ten westen van de Arnhemseweg, de schoolgids en schoolnieuws.

Basisschool Apeldoorn In het centrum van Apeldoorn, algemene informatie en schoolnieuws. Een interculturele school in de wijk Orden, algemene informatie. Protestants-Christelijke school in Apeldoorn-Zuid, algemene informatie en nieuws.

Openbare basisschool, algemene informatie en een internetproject. Informatie over de school, het onderwijs, en de groepen. Een katholieke basisschool, bestaande uit twee vestigingen, t. Aan de Haagwinde in de wijk Zevenhuizen, algemene informatie en schoolnieuws. Openbare basisschool met 11 groepen, algemene informatie en schoolnieuws.

Gelegen in Apeldoorn Zuid, ten westen van de Arnhemseweg, de schoolgids en schoolnieuws. Dat betekent dat theorie en praktijk erin samenkomen. De protestants christelijke basisschool, algemene informatie, activiteiten en schoolnieuws.

Test je kennis in de kwis of test of jij wel astronaut kunt worden. Kleding doe je aan omdat je het anders koud krijgt. Kun jij een ollie, een nollie of een backflip? Dit zijn een paar bekende staketboardtrucs. Als je naar je opa of oma, het dolfinarium of de dierentuin gaat, kan dat met de trein. Je gaat vast wel eens op vakantie in Nederland! Hier kun je kijken wat de provincies van Nederland zijn, wat de hoofdsteden zijn en wat er allemaal voor leuks te doen en te zien is.

Voor het overblijven wordt een jaarlijkse bijdrage gevraagd. Kun jij ze ook? De geschiedenis van het skateboarden, kleding, soorten skateboards en foto's zijn hier ook te vinden. Ook moet je weten op welk station je moet instappen en natuurlijk uitstappen. Heb je al gehoord van mijn koffie verkeerd fonds? Mijn kopje is alweer leeg. Denk je dat je alles weet, kijk dan ook eens bij weetjes. Maar je kunt jezelf nog mooier maken met make-up, een facelift, een beugel, een pruik, henna, nepnagels en piercings.