DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartGespecialiseerd in administratieve software voor scholen.

Onderwijs Software Software voor het berekenen van scores en het corrigeren van toetsen. Vernieuwd programma voor het aanleren en verbeteren van het typen. De onderwijsdiensten van ClubMessage bieden de mogelijkheid om snel, gesegmenteerd en interactief met studenten en medewerkers te communiceren.

Software die het toelaat om een klas te beheren, rapporten op te stellen en leerlingen op te volgen. Platform voor uitgevers en opleiders om educatieve producten te ontwikkelen. Gespecialiseerd in administratieve software voor scholen. Claroline @ Elektronische Leeromgeving ELO EngelsClaroline is een open-source elektronische leeromgeving ELO. Applicaties voor de ondersteuning en automatisering van een aantal taken in het onderwijs. Met de Edu-Zuil kunt u efficient communiceren met studenten. Innovatie in het onderwijs, documentsystemen en leeromgevingen.

Is ontwikkeld in samenwerking met teams van docenten, onderwijskundigen en programmeurs. De dynamiek van roosters en informatie neemt sterk toe. Voor het modulair lesgeven, technisch onderwijs en algemene hulpmiddelen voor onderwijzers. Een elektronische leeromgeving, ontwikkeld in samenwerking met het Montessori Lyceum in Amsterdam. Simulatiesoftware voor natuurkunde en technische vakken. Telefonische zijn wij bereikbaar via 033 45 46 653. Elektronisch cijfers bijhouden voor de vakleraar in het secundair onderwijs.

Nieuws, support, mogelijkheid software te downloaden en te bestellen. Nieuws, productinformatie, veelgestelde vragen en de mogelijkheid updates te downloaden. Een programma ter ondersteuning van de ontwikkeling van het didactisch handelen van docenten in het voortgezet onderwijs. Beheersinstrument voor begeleiding van het zelfstandig werken op de middelbare school. NetkidsInformatie voor docenten en ouders over kinderen, software en Internet. Algemene informatie, producten en mogelijkheid te bestellen. Advies en cursussen aan mensen met een verstandelijke handicap. Informatie over de doelstellingen en de bijeenkomsten.