DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHe was christened on 15-11-1807in Leer, OstFriesland, Duitsland.

Leer Duits Wie heeft er nooit eens van gedroomd, een reis door de tijd te maken? Komt u naar Duitsland, waar u te midden van het moderne heden overal schitterende getuigenissen van een bewogen verleden tegenkomt. Tekst, foto's en beschrijving van de voorbereiding van de fietsreizen van Patrick en Maureen in verre en minder verre landen. Dagboek met foto's, een overzicht van de sponsors, de voorbereidingen, tekening van leerlingen.

Duitse werkwoorden vervoegen EngelsVoer het hele werkwoord in en je krijgt alle vervoegingen. De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens. Kies in Duitsland een prachtig vakantiehuis uit van House Vision.

Universitštsbibliothek der Freien Universitšt Berlinistik DuitsVeel informatie over Duitstalige literatuur. Algemene, toeristische, culturele en zakelijke informatie over Berlijn. CategorieŽn over vrijetijd accommodatie en recreatie in Duitsland. Vakantie gegevens over het gebied, activiteiten, onderkomen en een landkaart. On line simpel en snel uw vliegtickets naar Duitsland regelen? Transavia vliegt bijna dagelijksnaar Duitsland.

DuitsOnline DuitsDuitse grammatica, Duitse literatuur en Duitse links. Informatie voor fietsers over alpencols in Oostenrijk. Oefeningen op het web EngelsOefeningen in het Duits op verschillende niveaus. Een eenvoudige manier om kennis te maken met Fiets.

Bex Reizen heeft een uitgebreid aanbod auto-en busvakanties naar Duitsland. Rapport van de subcommissie sekten van de Tweede Kamer Commissie volksgezondheid, pag. Wij geven u een antwoord op vele vragen over vervoer naar en van Duitsland. Impressies met routekaarten en foto's van jaarlijkse fietsvakanties in Europa.