DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHeb je zelf antiek in huis of ben je benieuwd of iets daadwerkelijk antiek is. Dan is de cursus Antiek echt iets voor jou.

Heb je zelf antiek in huis of ben je benieuwd of iets daadwerkelijk antiek is? Dan is de cursus Antiek echt iets voor jou. Hier kunt u de prijzen van producten onderling vergelijken en de basisinformatie bekijken. Medische besliskunde verzorgt ook een cursus op het gebied van de medische besliskunde. Welke soort fotografie je ook wilt beoefenen, je hebt een gedegen technische basis nodig om Úcht goede foto's te m. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de opleiding sneller afronden.

En je weet straks wat voor vragen je kunt verwachten. En je bent ge´nteresseerd in personeelszaken en alles wat daarmee samenhangt. Aan de hand van deze preparatie volgt een aantal vragen en opdrachten over structuren, bewegingen en mogelijke laesies van het kniegewricht om meer inzicht te geven in deze complexe materie. Het beroepschrift is een praktijkopdracht en wordt schriftelijk beoordeeld. Na deze opleiding kun je echter ook flexibel werken. De studiepunten geven je een indicatie van de omvang per module.

Inleiding belastingrecht en Formeel belastingrecht geven gezamenlijk recht op vrijstelling voor de module Formeel belastingrecht. Dit gebeurt door middel van vier sessies van ieder een uur gedurende een periode van 2 maanden. Als je zelf je kleding wilt maken of vermaken is het handig als je kunt patroontekenen. In het studieprogramma zie je precies welke modules je tegenkomt.

Zo is je opleiding prima te combineren met je baan. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. Deze vier trainingen vinden plaats op de eigen werkplek van de medewerker.