DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHelaas was de training eigenlijk te kort om alle stof voor de aankomende examens door te nemen, dus sabum Marco heeft alleen het onderdeel tuls behandeld.

De training liep toch nog een half uur uit en was om half 4 afgelopen. Eerste Chaib el Maach, tweede Robin Born en derde Winodj Bansie. Hierdoor zullen wij een nog beter examen in mei gaan lopen.

Sabum Marco liet ons iedere tul lopen die we moeten kennen voor ons examen. Ik had verwacht dat het heel veel stampen zou zijn. Het was een hele selecte groep waarvoor sabum Marco de training verzorgde. Ik vond dat sabum Marco deze op een juiste manier uitlegde. Enes van Wijngaarden, Soufiane Loudani en Gentiana Martinaj. Tijdens de oefeningen zul je intensief begeleid worden.

Hierbij wil ik sabum Marco graag bedanken voor de tijd die hij voor ons vrij wilde maken en daarvoor helemaal naar Schiedam wilde komen. Welgeteld vijf mensen die in mei opwillen voor hun 1ste dan of 2de dan. Wij hebben vestigingen in Hilversum, Bussum en Laren. De doboks zijn gefabriceerd van hoogwaardig polyester en katoen.