DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHet College van beroep voor het hoger onderwijs oordeelt niet als een beroep open staat bij het College van beroep voor de examens.

Wat moet je kiezen? Wat wil je worden? Hier vind je filmpjes over beroepen. Vanaf station Lunetten, rechtdoor lopen en vervolgens de eerste straat links nemen Nieuwe Houtenseweg. Een baan in het onderwijs is meer dan elke dag voor de klas staan.

Toch kunt u met uw lerarendiploma ook buiten het onderwijs terecht. Het academisch jaar is verdeeld in twee helften die semesters worden genoemd, waarvan de eerste op de eerste maandag van september start, en de tweede op 1 februari. Als leraar basisonderwijs werk je heel zelfstandig.

De werknemer dient daarbij een beroepstermijn van 6 weken in acht te nemen. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen. Wanneer een werknemer het niet eens is met bepaalde besluiten van zijn werkgever die betrekking hebben op zijn dienstverband, kan de werknemer daartegen beroep instellen bij de Commissie van beroep. Nog vr het NS-station rechtsaf slaan Nieuwe Houtenseweg. Werken in het onderwijs is altijd anders en nooit saai. Bijna al je lessen moet je voorbereiden, thuis of op school.