DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHet afgelopen half jaar heeft Capgemini Academy weer een groot aantal cursisten mogen ontvangen voor onze Microsoft opleidingen.

Microsoft Opleiding Met deze brede en praktijkgerichte opleiding bewijst u over uitgebreide kennis en ervaring te beschikken, waarmee u inzetbaar bent in uiteenlopende IT-functies. Het is mogelijk dat in deze syllabus nog wijzigingen worden doorgevoerd. In geval van een specifieke opleidingsvraag, verwijzen wij u graag naar onze maatwerk afdeling. En deze actie geldt ook niet voor al gedane boekingen. Al enige honderden cursisten hebben onze opleiding Webdesign gevolgd.

Een opleiding die in de markt zijn sporen heeft verdiend. Lees meer en download direct de benodigde documenten. Microsoft Certified Systems Engineer MCSE op het gebied van Windows word je door de 5 verplichte core operating system examens en 2 keuze elective examens te halen.

Wilt u succesvol webdesigner worden? Dan is deze opleiding het juiste startpunt! meer. Learnit biedt naast de geplande standaard trainingsen ook trainingsen op maat. Wij hebben een opleiding ontwikkeld om een volledige linuxserver in te richten.

Inschrijven voor losse I-Tracks modulen is ook mogelijk. We kunnen deze trainingen altijd geven voor een groep of als prive training. Download Factory News, de nieuwsbrief van Competence Factory. Een leergang kunnen we nog aantrekkelijk maken met de mogelijkheid tot het betalen in termijnen.