DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHet bestuur en het Centraal Management van het Openbaar Primair Onderwijs Zoetermeer heten u hartelijk welkom.

Basisschool Zoetermeer Het bestuur en het Centraal Management van het Openbaar Primair Onderwijs Zoetermeer heten u hartelijk welkom. Per 30 oktober, 3 dagen per week ma, di, wo, tot kerst, i. De beste teams plaatsen zich voor de regionale kampioen-schappen.

Door on line te betalen kunt u binnen 12 uur een wachtwoord krijgen en daarmee alle berichten inzien. Zo spoedig mogelijk, vervanging in verband met zwangerschap, 0,82 fte 4 dagen. En wie daar wint mag naar de Nederlandse Kampioenschappen en speelt dan tegen de beste basis-schoolteams van Nederland. In verband met de afwezigheid van de leerkracht tot mogelijk 1 januari 2007. Christelijke school voor basisonderwijs met vestigingen in De Leyens en Buytenwegh. Nieuws, praktische informatie en links voor ouders en een kinderhoek met onder andere werkstukken.

Wonen in Zuid-Holland dan bent u hier aan het goede adres. Er is vooruitzicht op een aanstelling met een eigen klas in het nieuwe schooljaar. Het thema Heelal is ge´nspireerd op de straatnamen in de Binckhorst en is uitge.

Wijsvinger en wordt uw link binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling geplaatst. De bedoeling is dat de school 't Schrijverke een nieuw gebouw krijgt. Vanaf heden uren beschikbaar als ondersteuner in andere klassen.

Gistermiddag hebben kinderen uit de Binckhorst hun woonomgeving opgeknapt. In fase 2 staan nog enkele woningen van het type Hasebroek te koop. Zodoende kunnen we aansluiten bij de vragen die in de school leven. Wanneer u minder dan 68 berichten per maand of 781 berichten per jaar wilt opvragen, bent u goedkoper uit met Teletik. Wonen is veel meer dan alleen een dak boven uw hoofd. Daarom plannen we de begeleiding eerst met de schoolleider en als we echt aan het werk gaan nemen we met de direct betrokkenen het plan nog eens door.