DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHet dagelijks leven op De Vrije Ruimte, school voor natuurlijk leren.

Latijn Leren Bekijk personen in hun historische context en vergelijk ze met hun tijdgenoten. De cursus is tevens standaard te volgen vanuit 100 andere talen. In de auto bedenkt ze 'ik moet eigenlijk gauw Grieks en godsdienst doen', en droomt verder. Heel geschikt als oefening vlak voor een schoolexamen, of om uit te printen en boven je bed te hangen. Lof der zotheidHet bekendste werk van de humanist Desiderius Erasmus online beschikbaar. Oververmoeid, hoofdpijn, rugpijn van m'n tas en nog steeds bekaf van het fietsen. Maar op school kom je er achter dat je pas om 13u hoeft te beginnen. Vanaf het begin word je door de verschillende delen van het woordenboek geleid. Apiciana @ Geschiedenis van de kookkunstEen korte introductie tot de Romeinse kookkunst, enkele uitgewerkte recepten en de volledige tekst en vertaling van het kookboek van Apicius. Houdt uw totale score steeds in de gaten en print uw prijzen.

En Brit heeft een maand geleden ook een doorbraak gehad, namelijk een. Romeinse Rijk @ Geschiedenis EngelsZeer veel informatie met illustraties over het Romeinse Rijk. De bundel bestaat uit een tekstboek en een hulpboek. En ik heb bijna besloten naar Turkije te gaan met de kerst, maar dan moet ik eerst nog 500 euro verzinnen.

Ze praat met haar moeder in de keuken, checkt haar mail en mailt Annelies terug. De locativus is het restant van een verdwenen naamval op -i. Een uniek overzicht van 3000 jaar wereldgeschiedenis met toelichtingen op belangrijke historische gebeurtenissen. Dan denk je dat het heerlijk is om om 11u te moeten beginnen. Maakt zich vervolgens klaar in 5 minuten, schreeuwt drie keer naar haar vader dat ze op tijd weg wil. Dekinderen zijn nu al goed in staat om zelf te kiezen wat ze willen doen.