DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHet is een groot misverstand te denken dat ADHD'ers dom zijn, er zijn er zelfs hoogbegaafd.

Adhd And Add Gewoon omdat de diagnose add steeds vaker gesteld wordt. Bijna aan het eind van de Croeselaan, bij het Brederoplein linksaf. We doen ons best om uw vraag binnen 10 werkdagen af te handelen. Toch zijn het goede uitgangspunten al zeg ik het zelf. Meestal in verband met drukke en impulsieve kinderen.

Je krijgt het druk, Inekeboz, want ik heb weer iemand doorverwezen naar jullie forum. Ik ben erg benieuwd naar verhalen van ADHD-vrouwen t. Vragen, antwoorden en discussies over veilig handelen. Overleg met de huisarts welke pil het meest geschikt is. Het denkproces kan te snel, te langzaam of chaotisch zijn. Voor de partner en werkgever kan dit een zware belasting zijn.

Zij was ontzettend ongeorganiseerd en had een heel lage stressdrempel. There are several generally accepted subdivisions of OC's. Maar ik ben het wel eens met centrum, dat je beter je vragen op forums kan stellen die hiervoor bestemd zijn. Daardoor lopen en een heleboel mensen kinderen rond die dringend hulp nodig hebben maar dus niet krijgen. Sommige verschijnselen lijken op die van hypoglykemie.