DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHet is goed en fijn om kinderen liefdevol te aaien; dat bevestigt hen in hun zijn.

Kinderen Opvoeden Alle merken en de beste producten bekijken en online kopen of reserveren. Begrip van de dingen, maar ook begrip voor anderen. Lees hier het jury-rapport en de uitslag van onze prijsvraag. Je kunt ook zelf een vraag stellen, indien je iets wilt weten over dit product of kijk of je het antwoord reeds kunt vinden bij de evt. De premier speecht in New York "We zijn de vrijblijvendheid voorbij . Zo is er minder kans op complicaties bij de bevalling. Filosoferen is een manier om tot meer begrip te komen. Hoe combineer je zorg en werk? Door ervoor te zorgen dat je goed in je vel zit, aldus Grace Dias. Het ouderlijk gezag omvat de plicht en het recht van de ouder zijn minderjarig kind te verzorgen en op te voeden. In Amsterdam is de Amsterdam Fashion Week begonnen.

Informatief en super-handig! Met onmisbare informatie en de nieuwste snufjes op agendagebied. We kwamen tijdens het zappen tegen, en hebben het afgekeken. Ik zal een voorbeeld geven verplaats je in het kind. Balkenende is elke vorm van fatsoen volledig kwijt. Vandaar dat we nu eens aandacht besteden aan games voor handhelds. Ze proberen van alles en nog wat uit, ook wat wel en niet mag. Terwijl verveling en saaie zondagen juist prima voor ze zijn. Zijn die gevoelens sterk genoeg, dan ontstaat tegenwerking. Vroeger heette het 'de ouderlijke macht', tegenwoordig het ouderlijk gezag. Deze man bewijst dagelijks dat hij volslagen van God los is. Onmisbaar voor iedereen die werk en moederschap wil combineren.

De basketballer, die bij de San Antonio Spurs speelt, werd geboren in het Vlaamse Brugge, maar groeide op in Frankrijk. Hoe meer iemand beveelt, des te meer komt de ander in opstand. Onder de genomineerden veel interactief, elektronisch speelgoed. Door druk ontstaat weerstand en door opwekking ontstaat medewerking. Dus niet alleen PC-games maar ook DVD, Nintendo DS, Playstation en Wii. Het gaat hard met de overheid opvoeding in Nederland. Wat is dat? Hoe krijg je het en hoe kun je het kwijtraken? Esther Schoneveld vertelt hoe het zit. Als uw kind zich verslikt in een snoepje, een stukje appel, of een kerstkransje, weet u dan wat u moet doen? Lees hier de nieuwe richtlijnen. Jonge meiden ontharen tegenwoordig steeds vaker hun geslachtsdelen. Wat is co-ouderschap en hoe pak je het aan? Yoeke Nagel schreef er een boek over. Gezinsuitdrukingen scheppen een sociale band en kunnen een kordon tegenover de buitenwereld vormen.