DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHet is mogelijk het cursusgeld in drie termijnen te betalen.

Op 3 maart starten wij wederom een opleiding Webdesign Professional. Met informatie over meer dan 110 trainingen voor crossmedia professionals. Na succesvolle afronding van de cursus Webpage-designer kunt u in het bezit komen van een waardevol getuigschrift. Maar net zo min als je kanker en aids kunt oplossen met gezond verstand en vallen en opstaan, kun je de interface problemen die nu nog over zijn zo oplossen. Vanaf 7 februari kunt u 8 avonden lang de cursus Adobe Illustrator CS3. Aparte lijst Engelstip!Een online tijdschrift met artikelen over het ontwerp, de ontwikkeling en betekenis van webcontent, met de nadruk op de voordelen en technieken van ontwerpen met webstandaards. Het is mogelijk het cursusgeld in drie termijnen te betalen. Ten tweede toont de cursus honderden ontwerpen waarvan ondubbelzinnig gezegd kan worden dat zij wel of niet in overeenstemming zijn met de theorie. Deze programma's zijn speciaal ontwikkeld met het oog op internet-gebruik. Je bestudeert eerst de leerstof en werkt vervolgens de opdrachten uit.

Bij alle cursussen wordt gebruik gemaakt van zelfgemaakt oefenmateriaal. Studeren bij MyStudy doet u samen met uw medecursisten via het studentenforum. Na het volgen van deze cursus kan men zich zelfstandig verder ontwikkelen, of gespecialiseerde opeidingen gaan volgen op het gebied van design of ontwikkeling programmeren. Ook is er concretisering naar de interfaces die de deelnemers inbrengen. Er is voldoende materiaal voor vier dagen, maar voor een cursus is twee dagen mooi genoeg. De interface daarvan is geheel in overeenstemming met 'human efficiency'. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden. Veel problemen zijn door de jaren opgelost met gezond verstand en door vallen en opstaan.

Je ontvangt speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal. Wilt u uw creativiteit dit jaar een flinke impuls geven? Dan kunt u. Al snel werden zij toonaangevend op hun specifieke gebied. Wij verzorgen een creatieve omgeving, koffie, thee, en lunch. Afhankelijk van de deelnemers en hun inbreng kunnen de volgende onderwerpen niet of juist diepgaand aan de orde komen. Bovendien krijg je opbergmappen om je lesmateriaal overzichtelijk in op te bergen. Dit heeft het voordeel dat u in de eigen vertrouwde werkomgeving werkt. Download Factory News, de nieuwsbrief van Competence Factory. World Wide Web Consortium EngelsDe officiŽle web-standaards en veel informatie en links per onderwerp.

Even geen tijd? Geen probleem! U kunt uw lessen gewoon tijdelijk stopzetten. Technische en intellectuele hoogstandjes zijn daarbij vrijwel nooit noodzakelijk. Wel wordt verwacht dat u enige kennis heeft van het internet. Ook is het gemakkelijk als u de Engelse taal enigszins beheerst. Het doel is het verkrijgen van inzicht in de menselijke waarneming, het taalgebruik, het menselijk geheugen en denken voor zover dit nodig is voor het ontwerpen van interfaces. Heb je vragen? Ook die kun je aan je docent stellen. Een training in eigen huis, in uw bedrijf of instelling.