DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHet koffertje van minister Zalm, waar hij de Miljoenennota uit tevoorschijn haalt, is bijna net zo'n bekend symbool van Prinsjesdag als de gouden koets.

Prinsjesdag 2005 Het koffertje van minister Zalm, waar hij de Miljoenennota uit tevoorschijn haalt, is bijna net zo'n bekend symbool van Prinsjesdag als de gouden koets. Wilt u oude Elseviernummers nabestellen? Dat kan hier. Een man uit Rotterdam die in Thailand op het nippertje is ontsnapt aan de doodstraf, blijkt geen Nederlander te zijn. Voorts zal de regering u nadere voorstellen doen toekomen om de relatie tussen kiezer en gekozene te versterken. Die woorden zijn in onze tijd en in de jaren die voor ons liggen onverminderd van belang. Het kabinet trekt 2,5 miljard uit voor lastenverlichting, waar iedereen van profiteert.

Dat bleek tijdens het tweedaagse debat over de kabinetsplannen voor het komende jaar. Kwaliteit en betere dienstverlening staan ook in de zorg voorop. De regering streeft ernaar mensen aan het werk te krijgen. Mijn klanten verwachten topkwaliteit voor een redelijke prijs. Alle informatie over Elsevier, plus de geschiedenis van dit weekblad. Hier kunt u zich inschrijven voor de Nieuwsbrief Regering.

Vroeg stoppen met werken wordt niet langer gestimuleerd. Heeft u een nieuwstip of een mooie nieuwsfoto? Mail RTLNieuws. De regering spant zich in voor behoud van het nationaal erfgoed en zal extra middelen voor sportbeoefening uittrekken. Dat blijkt uit de begroting van Verkeer en Waterstaat. Dus ook Duitsland moet afscheid nemen van zijn held.

Beatrix was binnen in een klein half uur klaar met het voorlezen van de troonrede in de Ridderzaal. Hier kunt u zich abonneren op de nieuwsbrieven van Elsevier. Artikelen en nieuwsberichten met betrekking tot de Europese Unie. Premier Balkenende trekt zich weinig aan van alle kritiek op zijn beleid.

Hare Majesteit de Koningin is donderdag 2 november in Maastricht aanwezig bij de viering van het 25-jarig bestaan van het Europees Instituut voor Bestuurskunde. Staatssecretaris Schultz trekt versneld geld uit om zwakke plekken in de kust te versterken. Vermoedelijk is de brand veroorzaakt door een meteoriet. Ga de strijd met de auto niet aan, neem de auto als gegeven.