DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHet kwartaalblad OnderwijsInnovatie (OI) behandelt onderwerpen die te maken hebben met innovaties in het gehele hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen.

Hoger Onderwijs Heeft u in uw werk regelmatig met vraagstukken op het gebied van auteursrecht te maken? Dan is de DiRECt community Digitale Rechten Expertise Community wellicht interessant voor u. Het gebouw dankt zijn naam aan de dieprode kleur van alle buitenmuren. Hierin staan de 274 lectoren die op de hogescholen werkzaam zijn. Het kiezen van een juiste opleiding is een vak apart. Aankruisen wanneer het afleveradres gelijk is aan bovenstaand adres. Voor het eerst zijn alle lectoren in Nederland bij elkaar gebracht in de gids 'Lectoren bij hogescholen'.

De cursusgids is ook te bestellen bij het secretariaat van HOVO. De Aardbei ligt pal naast het Stadhuis van de gemeente Almere. De landelijke conferenties van het Landelijk Netwerk Autisme werden in de afgelopen jaren druk bezocht. Weet je dat er meer dan 1300 open access peer-reviewed tijdschriften zijn opgenomen in de Directory of Open Access Journals.

Zo'n 6000 studenten volgen hier een economische opleiding. De cursussen bestaan uit een aantal wekelijkse bijeenkomsten van gewoonlijk 2 uur. Let op experimenten van uitgevers, waarvan een aantal ook activiteiten op dit gebied ontplooit.