DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHet nieuwe leren wordt ook op een school in Lichtenvoorde uitgevoerd.

W3 School Onlangs is UniC, een nieuwe school in Utrecht, van start gegaan met 78 leerlingen. Keith Moon had hier een bar-rekening lopen de opliep tot 320 pond. Roger Ging hier, een jaar eerder dan Pete en John, naar school.

Het nieuwe leren wordt ook op een school in Lichtenvoorde uitgevoerd. Een jaar later pochtte The Who dat ze daar 100 pounds per week uitgaven. Homepages, die als onderwerp het ouderschap hebben. Een demonstratie van de nieuwe Geocadabra versie met daarin Cabri ge´mplementeerd. Lambert en Chris Stamp zagen hier voor het eerst The Who.

De hbo-opleiding Bedrijfswiskunde is een nog vrij onbekende opleiding. The Beatles de popmuziek veranderden, veranderde The Who de Rockmuziek. De foto's die gemaakt zijn, zijn via deze link te bekijken.

Philippe Lambin MAASTRO is aangesteld als nieuwe deeltijd hoogleraar BMT. Vele artiesten zouden het als een reguliere plaat uitgebracht hebben. Deze is zeker te verkiezen boven de standaard uitgave. Na het behalen van je bachelordiploma ben je Bachelor of Science B. Brummen dat we het niet opgenomen hebben in 'Even stilstaan bij.