DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHet onderwijs in Reggio Emilia laat zien hoe je door vertrouwen te hebben in kinderen competenties kunt ontwikkelen.

Onderwijs Kinderen In dit krantenartikel in het Algemeen Dagblad van 12 oktober wordt aandacht gegeven aan virtueel onderwijs. Noord Nederlandsche Boekhandel, Friese en Nederlandse Boekhandel, meer dan 200,000 titels online. Maar dan niet vanuit een vrijblijvende situatie maar vanuit de context van een ernstig spel waarin creativiteit, scheppend vermogen en taakgerichtheid samenkomen.

Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt. De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen. Dat er geen oog is voor deze belangrijke daden van God, waaruit Zijn liefde en genade blijken, is het grote bezwaar tegen de methode Kind op Maandag. Nieuw leren staat of valt met de leerkracht, als de leerkracht niet meer groeit dan groeit het kind ook niet meer.

Ouders kunnen bij het landelijk bureau van de vereniging Kind en Ziekenhuis terecht voor advies en ondersteuning. Duizenden links naar kennisbronnen over allerlei onderwerpen.