DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHet prijzenpakket van ThinkQuest Junior is 'cybersonisch'.

Het prijzenpakket van ThinkQuest Junior is 'cybersonisch'. Hierdoor wordt het onderwerp goed bespreekbaar gemaakt. De Digitale Stad Eindhoven DSE heeft bij de viering van haar tienjarig bestaan de eerste Eindhoven Internet Award uitgereikt aan ThinkQuest. Het medium biedt vele mogelijkheden informatie op een andere manier aan te leveren. De Irokezen waren indianen die leefden in het Noordoosten van de Verenigde Staten.

Verbind the schroef met het uiteinde van het koperdraad. Vlieg over de wereld en ontdek er de prachtigste bouwwerken. Van koning Philips 2 moest iedereen Rooms-Katholiek zijn.

Beluister het prachtige indianenverhaal īde steen die verhalen verteltī. Maynard hakte zijn hoofd af, en hing deze aan de boegspriet van zijn schip. Als je een ketter kon uitleveren aan de Spanjaarden kreeg je een hoge beloning. Een Engelse marinier moest van de gouveneur van Virgina een beetje opletten. Op een keer hadden de piraten een klein oorlogschip veroverd, kapitein Hornigold gaf dat schip aan Blackbeard.