DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHet salaris van ministers moet weer de norm voor de overheid worden.

In de nabije toekomst zal het overigens niet langer Ritzen zijn die de salarissen van colleges van bestuur bepaalt. De producent van onder meer airconditioners en betonmengers heeft een omzet van ongeveer 240 miljoen dollar. Het salaris van ministers moet weer de norm voor de overheid worden. Loon dat afhankelijk is van bepaalde gegevens zoals winst, omzet, verkochte aantallen etc. Het is de bedoeling dat zij op kosten van de stichting procedures kunnen voeren na. Verkoop uzelf en uw diensten succesvol in nog geen dertig seconden.

Wie zijn eigen taalvondsten niet promoot, zal ze nooit tot wasdom zien komen. Nijlpaarden in een nationaal park in het oosten van Congo dreigen binnen enkele maanden te zijn uitgeroeid. Een nadere meer algemene toelichting wordt gegeven in hoofdstuk 1. Overal staan tafels met vier aansluitpunten voor laptops. Bang voor de geur van natte oksels? Zo houdt u de overlast binnen de perken. Na hun gezamenlijke meesterwerk Raging bull maakten .

Altijd maar druk, druk druk? Check hier of u de stress nog aankunt. Dit loon per dag kan vervolgens naar uren, weken, maanden en jaarloon worden omgerekend. Dit om te vieren dat het allemaal 50 jaar geleden begonnen is. Doortje leest gossipVandaag alleen maar goed nieuws lieve lezers. Premier en CDA-lijsttrekker Jan Peter Balkenende is teleurgesteld in intellectuelen, kunstenaars en schrijvers omdat zij zich niet laten horen in het publieke debat over de problemen in de Nederlandse samenleving. Sieradenontwerper Ted Noten wil met zijn werk verhalen vertellen.