DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHet volgen van (aanvullende) trainingen en opleidingen vinden wij dan ook vanzelfsprekend en van groot belang.

Opleiding Zuid Holland Informatie over de activiteiten, de club en de opleidingen. Het is niet mogelijk om aan de hand van deze informatie een gebruiker te identificeren. Het volgen van aanvullende trainingen en opleidingen vinden wij dan ook vanzelfsprekend en van groot belang. De foto's van onze studenten staan nu online! Wij zijn druk bezig nog meer foto's online te zetten.

Organisatie die vanuit christelijke inspiratie de samenwerking en het streven naar eenheid tussen de kerken bevordert, alsmede de dienst van de kerken gezamenlijk aan de samenleving. Na een uitgebreide inwerkperiode, waarin je ons assortiment en onze organisatie uitvoerig leert kennen, geef je invulling aan een zeer afwisselende buitendienst functie. Voor al uw Alpha-materialen kunt u bij onze boekwinkel terecht.

Proefdiervrij Organisatie die een eind wil maken aan dierproeven. Greenpeace Aanwezig zijn op de plaats waar de natuur geweld wordt aangedaan. Edward Bach Centre Het centrum in Mount Vernon Engeland waar de Bach bloesemremedies worden vervaardigd. Op een opvallende manier laten zien wat er mis is Ún hoe het anders kan. Spirit voor elke dag Spiritueel dagboek met 365 overdenkingen en instructies.

Internationaal overzicht van ruim 75 holistische tijdschriften, kranten en elektronische nieuwsbrieven. Network 2012 Internationaal netwerk van mensen die willen werken aan betere wereld. Ook kun je op ons forum je vermengen in discussies m. We willen u graag helpen bij het vinden van een cursus bij u in de buurt.