DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHier kun je terecht voor uitleg over begrippen en handige info over biologie.

Hier kun je terecht voor uitleg over begrippen en handige info over biologie. Je moet aangeven op welk onderwerp je wil reageren. Bij het vak Biologie vind je van alles wat te maken heeft met mensen, dieren en planten. Opgaven en antwoorden snel na de examens beschikbaar.

Hoe zitten mensen in elkaar, waarom doen ze wat ze doen, en waar ligt de grens tussen normaal en abnormaal? Dit zijn maar een paar van de onderwerpen . Houd het netjes en gezellig! Wel zo leuk! Kom je berichten tegen die niet netjes zijn, meld dat dan via de link onder het bericht. Dit zijn opdrachten die bij de gemaakte hoofdstukken horen en dus ook over de stof van het hoofdstuk gaan. Bij het centraal examen 2007 zijn de hulpmiddelen toegestaan zoals opgenomen in deze regeling en bijbehorende bijlagen.

Papa die het haar van Ben knipt met een grote schaar, de kleine zus van Ben die nog geen tandjes heeft, kleine pantoffels die naast grote sandalen sta. Informatie over lopende en toekomstige ontwikkelingen tijdens een eendaagse conferentie over de examens in het voortgezet onderwijs. Wout is een lastig, veel te druk en opstandig kind dat lak heeft aan regels en dat een schijnbaar laag normbesef heeft.

Hier vind je handige informatie over lezen, schrijven en spreken in het Engels. Je kunt ook vragen stellen aan de mensen van Digischool. Tevens kunt u hier de omzettingstabellen inzien waarmee u de scores in cijfers kunt omzetten. En over het Verenigd Koninkrijk en andere landen waar Engels gesproken wordt. We kicken de poster dan van het forum af, dat zal ze leren! Wil je reclame maken, dan zit je hier verkeerd.