DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHier vindt u een gids voor Belgische ouders die hun kinderen op een basisschool hebben.

Wat Pravoo er niet bij vertelt, is dat ouders natuurlijk ook altijd nog naar de rechter zouden kunnen gaan. De conclusie dat overleg dan maar vermeden moet worden, zet ons is in ieder geval allemaal op een doodlopende weg. Ontmoet collega-ouders met kinderen van dezelfde leeftijd op het Forum van Ouders Online. Het wordt ontzettend tijd om het hier te laten zien. Homepages, die als onderwerp het ouderschap hebben. Wij gaan morgen naar Rock Werchter, om te dansen met de Arctic Monkeys en Placebo.

Op het Forum van Ouders Online vertellen ouders elkaar veel onzin, lezen we in de Pravoo-brochure. Er zijn bijna geen foto`s gemaakt, dus ik ga het vertellen. Ouders kunnen klagen bij de klachtencommissie en in mindere mate bij de inspectie. De vergelijkingsgroep bestaat uit scholen met een zelfde gewichtenscore zie Slim onder de Dom. Over de rechten van ouders zegt de Pravoo-brochure het volgende tegen de scholen we citeren letterlijk, p.

Informatie en internet adressen over zeven gebieden waar ouders veel vragen over hebben, zoals voeding, gezondheid en seksualiteit. Eetspelletjes van Midas Dekkers, en gouden tips voor het koken van spruitjes. Pravoo zet met zijn adviezen de relatie tussen ouders en school onnodig onder druk.

Ouders stellen steeds meer eisen aan de school van hun kinderen. Helaas, `t gaat over Venice en de venetiaanse architectuur. Ouderbijdrage Basisscholen mogen ouders vragen elk jaar een vrijwillige ouderbijdrage over te maken.