DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHier vindt u links over opleidingen tot musical ster.

Berith Danse is theatermaker en actrice en studeert momenteel aan de tweede fase opleiding DasArts in Amsterdam. Prachtige serie, zou helemaal geweldig zijn als hij op dvd beschikbaar zou zijn. Voorlopig bijft de kerntaak van de opleidingen toch de ambachtelijke kant van acteren, die jammer genoeg niet verder is benoemd en uitgewerkt in de discussie. StormbreakerAlicia is eindelijk weer op het witte doek te zien. Deze acteer cursus werd door een ervaren regisseur en dramadocent verzorgd. Eerst samen buikdansen en dan met zijn allen in de Haremhoek dineren bij Pamukkale Turks Specialiteiten Restaurant.

En tevens heb k ook een 4 daags acteer cursus gevolgd bij mijn castingbureau. Pommetje Horlepiep! Beluister opnieuw de tune van deze vrolijke serie. Hier vindt u links over opleidingen tot musical ster. Een leerkracht van de basisschool kan met de klas brainstormen over het thema van het toneelstuk, de rollen die de kinderen willen en hoe het toneelstuk afloopt.

Introductie acteertechnieken; gedurende de introductie worden je de basisvaardigheden van het acteren bijgebracht. Uit de ID-leden die de meeste credits hebben gespaard, trekken wij de winnaars van de extra prijzen. Ook geschikt om gewone verhalen te leren schrijven.

Je kunt ook vanille of een andere smaak -yoghurt nemen. Maak eerst een cassette-bandje met de goede muziek. Ga nu zelf een vergelijkbaar verhaal bedenken in hetzelfde genre.

De opa of oma kan nu een computer aan en uit zetten. Habets en Frans Bromet; zij maken of maakten eigen programma's. Ze ontvlucht op jonge leeftijd het huis om met Jan Engelmoer te trouwen. Maar gelukkig voor Dennis heeft ze daar niet aan toegegeven.