DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHij deed cursussen NLP, eleutheropedie en neurofeedback.

Neurofeedback Adhd Neurofeedback Amsterdam, neurofeedback alkmaar, hersencentrum, Noord-Holland, hersenfuncties optimaliseren, zonder medische ingrepen. Graag helpen wij onze clienten met het hervinden van die eigen kracht. Houdt zich reeds geruime tijd bezig met counselling, stressmanagement en neurofeedback. Na afloop van de cursus beschikken de deelnemers over ruim voldoende informatie voor indicatiestelling bij de diverse patiŽntengroepen. In het eerste dagdeel maken de deelnemers kennis met de basisprincipes van neurofeedback. Care het functioneren van de belangrijkste hersenfuncties.

Het tweede dagdeel is gericht op neurofeedback bij kinderen en jeugdigen. Ook in Nederland stijgt het gebruik van Ritalin fors. Neurofeedback training werkt zeer goed en snel bij kinderen. Bij Balans-Training wordt u deskundig en zorgvuldig door een psycholoog begeleid.

Hij deed cursussen NLP, eleutheropedie en neurofeedback. Meestal zijn 20-30 sessies noodzakelijk voor een blijvend effect. Neurofeedback is geschikt voor iedereen die optimaal gebruik wil maken van zijn hersenen. Alle RINO-docenten zijn experts op hun vakgebied en hebben jarenlange ervaring in de praktijk van de hulpverlening. Tussen de middag zullen broodjes worden geserveerd. Artikelen over RINO-activiteiten en -ontwikkelingen.