DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHij moet nablijven omdat de rector hem beschuldigt van brandstichting op het schoolplein.

Remkes heeft bij de gemeenten nog niet aangedrongen op extra beveiliging voor moskeeŽn. De aanhouding vond plaats, nadat een 15-jarige jongen had gemeld dat hi. Informatie over de actuele situatie op de Nederlandse wegen. De mensen die het vuur bestrijden, moeten zoveel mogelijk afstand houden, voor het geval er muren instorten.

Basisschool de Carrousel heeft een overzicht gemaakt van lessen voor alle groepen. Met het lespakket kunnen leerlingen en docenten in de les aan de slag met het thema veiligheid. De verkoop van biologische producten is vorig jaar flink gestegen. Met deze online Zelftest Werkstress kunt u in een paar minuten zien hoe het staat met uw werkstress.

Na de basisschool gaan veel kinderen naar het Voortgezet Middelbaar Beroeps Onderwijs. Ontdeknet heeft als doelstelling om meer mensen bij het onderwijs te betrekken. Voor dat wij er in zijn getrokken, was het een basisschool. LesideeŽn voor leerkrachten werkzaam in de middenbouw. De brandweer was snel ter plaatse en bluste de brand. Vaak hebben al deze vakgebieden hun eigen onderwerp van die dag.

De man was in slaap gevallen in de auto die hij had opengebroken, meldt de politie zondag. Dat blijkt uit de jaarcijfers van het gebroken boekjaar van d. Een 21-jarige man is zondagochtend om het leven gekomen nadat hij door een plafond in een bioscoop in Amsterdam was gevallen. Veel links via kennisnet die interessant zijn voor leerkrachten uit het speciaal onderwijs. Een veilig gevoel begint dus al bij het betreden van een schoolgebouw.