DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHoe meer u aanvinkt hoe kleiner de kans dat u een huis in Frankrijk vindt.

Dit alles is natuurlijk niet zo vreemd; Frankrijk heeft nog de ruimte rust, het goede eten en natuurlijk het warmere klimaat. Artikelen en nieuwsberichten die de laatste 24 uur op Elsevier. De Frankrijk Toplist is een initiatief van toplijst. Geef een vrijblijvend proefabonnement voor 13 weken cadeau.

Selecteer wel of u een vakantie huis in Frankrijk wilt kopen of huren. De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens. Hoe meer u aanvinkt hoe kleiner de kans dat u een huis in Frankrijk vindt. Neem een jaarabonnement en ontvang voor het eerste jaar een flinke korting. Hier vindt u makelaars en andere aanbieders van onroerend goed in heel Frankrijk.

Als je kiest voor Zuid-Frankrijk, volg je gedurende 8 weken 1 middag per week les 20 lesuren in totaal. Hier kunt u de dagelijkse commentaren van de redacteuren van Elsevier lezen. Eeuwenoude boerderij met comfortabele kamers en goede keuken in de Haute-Sa˘ne, een verrassend mooi stukje Frankrijk. Wilt u oude Elseviernummers nabestellen? Dat kan hier. In het departement Lot zijn nog talrijke schitterende Franse huizen te koop. Hier vindt u de meest recente artikelen uit het weekblad Elsevier.

De passagierstrein was onderweg van Luxemburg naar de Franse stad Nancy. Hier kunt u zich abonneren op de nieuwsbrieven van Elsevier. Bij het ongeluk met een passagierstrein, die woensdag even voor het middaguur op een goederentrein reed in het noordoosten van Frankrijk, zijn zeker vijf doden gevallen.