DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHoe zit het met het sportonderwijs.Ja, op beide locaties is er aandacht voor sport.

Kwaliteit Onderwijs De belangstelling in het onderwijs voor filosoferen met kinderen is flink aan het groeien. Op 29 september is het team van 40 kandidaten voor de Tweede Kamer vastgesteld. Hoe zit het met het sportonderwijs?Ja, op beide locaties is er aandacht voor sport. Er is juist evaluatie geweest om zondagen te verruimen. Onderwijs en in het bijzonder Toetsing via Internet.

Om het voor studenten onaantrekkelijker te maken om nog te studeren moet je vooral studenten steeds meer laten betalen. Op één locatie komt een sporthal, de andere locatie maakt gebruik van de Diekmanhal. De scholen krijgen instructie met allerlei oefenmateriaal uit een grote kist. Wim Buse, van obs de Mondriaan, is al aan de slag gegaan met de teams van de Griffioen, de Albatros en Noordhove zie foto. In de Statenschool in Dordrecht heeft men hier jarenlang uitstekende ervaringen mee.

Zo groeit in Nederland de rechtse intolerantie rond onze multiculturele samenleving. En dus gaat het programma, natuurlijk, vooral over mensen. Lijsttrekker Alexander Pechtold en de andere kandidaten trekken van regio naar regio. De spotjes worden geproduceerd door particuliere productiebedrijven en de begeleiding ervan ligt meestal in handen van de Dienst Publiek en Communicatie. Politiek weblog van Kees van Loon, voormalig voorzitter van de D66 fractie in de Rotterdamse deelgemeente Delfshaven. Voor D66 gaan de verkiezingen niet alleen over geld.