DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHoeveel mijn huidige salaris bedraagt, is niet belangrijk.

Salaris Bruto-netto en omgekeerdHier kun je het salaris van bruto naar netto en omgekeerd berekenen. De oorspronkelijke tekst van deze cursus werd in opdracht van Leren. SalariskompasVia het Salariskompas kun je een brutosalaris berekenen op basis criteria als leeftijd, opleidingsniveau en bedrijfstak. Het gaat er om wat een redelijke vergoeding is voor deze functie. Na 25 tot 40 minuten weet je of je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform je marktwaarde zijn.

Hoeveel mijn huidige salaris bedraagt, is niet belangrijk. Gelijke beloning is een recht! Onmisbare info vind je op Gelijkloon. Als ik dat zeg, geef ik je misleidende informatie, omdat mijn vorige salaris op andere omstandig heden was gebaseerd. Test hier hoe hoog en hard het glazen plafond in je bedrijf is. Hangt je salaris af van je prestaties? Lees wat je moet weten over prestatiebeloning. Op deze manier is het mogelijk vergelijkende loonberekeningen te maken tussen 2008 en 2007. Werk SZW @ LoopbaanInformatie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over o.

Hier vind je onafhankelijke informatie en goede voorlichting. Omgaan met de factor tijd en met het machtsevenwicht. Schaal van CarpVerdien je wat je waard bent? Zijn je secundaire arbeidsvoorwaarden eigenlijk wel zo goed? Leg jezelf langs de virtuele meetlat. Wat je wettelijk minimaal moet verdienen, hangt af van je leeftijd en werkweek. Bereid je voor op een aantal lastige vragen waarmee je kunt worden geconfronteerd.