DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHogeschool Rotterdam is een échte Rotterdamse instelling.

Ook bij onze zuiderburen krijgt Intelligent Design voet aan de grond. Het tijdschrift Eos onderzocht de populariteit van deze omstreden theorie onder Vlaamse wetenschappers. Een gewapende man is maandag een schoolgebouw in Pennsylvania binnengedrongen en heeft zeker vier leerlingen doodgeschoten. Hier kunt u zich abonneren op de nieuwsbrieven van Elsevier.

Advies van Nuffic voor design- studenten die naar het buitenland willen voor opleiding of stage. Hier vindt u de meest recente artikelen uit het weekblad Elsevier. Misschien is de wereld toch niet in zeven dagen geschapen, en hebben de aanhangers van Intelligent Design gelijk. Wordt al aan gewerkt, ben ik bang, de schietoefeningen zijn. Hogeschool Rotterdam is een échte Rotterdamse instelling.

Vierdejaars studenten werkten met andere disciplines samen aan een interactieve dvd voor SoaAids. Artikelen en nieuwsberichten die de laatste 24 uur op Elsevier. Woont u in het buitenland, dan kunt u zich hier abonneren op Elsevier en Elsevier.

Dit bericht bevat sarcasme en zo gek mogelijke onzin. Hier kunt u de dagelijkse commentaren van de redacteuren van Elsevier lezen. Judy Chung, Jeffrey Inaba, Rem Koolhaas, Sze Tsung Leong red. De Amerikanen Andrew Fire en Craig Mello krijgen samen de Nobelprijs voor de geneeskunde. Waar verschuilt zich het ethaan op Titan, de grootste maan van Saturnus? De verwachte ethaanoceaan blijkt niet te bestaan.