DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHoi, omdat we daarvan de antwoorden helaas niet online zetten.

Examen Antwoorden De examens zijn onderhand begonnen en iedereen is wel benieuwd of je geslaagd bent of niet. Dat kan kloppen, want voor zaterdagavond stond alleen de chatsessie voor economie op het rooster. De antwoorden van de meerkeuzevragen kunnen namelijk opgevraagd worden via de mobiel. Niet dat dat erg is, vindt het al heel wat dat het zo maar kan, en je dus een indicatie van je cijfer geeft.

Wanneer je zelf een sms een handigere manier vindt kun je ook de vakcode sms'en naar 2929, waarna je de antwoorden op de meerkeuzevragen toegestuurd krijgt. Helaas hebben we alleen chatsessies voor economie, aardrijkskunde en geschiedenis. Hoi, omdat we daarvan de antwoorden helaas niet online zetten. Examenkandidaten hoeven echter niet lang in angst te zitten omdat ze direct via internet kunnen bekijken of zij de examenvragen goed of fout beantwoord hebben.

Door middel van shotcodes, welke te vinden zijn op posters op alle middelbare scholen, kunnen de leerlingen via sms de antwoorden toegestuurd krijgen.