DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHoofdregel is dan ook dat het ouderlijk gezag na de echtscheiding gewoon doorloopt.

Kinderen Scheiding Hoofdregel is dan ook dat het ouderlijk gezag na de echtscheiding gewoon doorloopt. Daarnaast vind je in deze rubriek alles over de gebeurtenissen rondom het slapen gaan. Een eendaagse inleiding over de vraag hoe kinderen van verschillende leeftijden betrokken kunnen worden bij het tot stand komen van een Ouderschapsplan. Zijn haren kammen en tandenpoetsen kan hij al heel goed zelf. Uitgangspunt is dat het gezamenlijk gezag van de ouders na de echtscheiding doorloopt. Ze worstelen met vragen die ze niet durven of kunnen stellen aan hun ouders.

In overleg kunnen de ouders voor hun kinderen een omgangsregeling bepalen. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen. Samen bepaalt u wanneer en hoe vaak de kinderen de andere ouder zullen ontmoeten.

Folder voor kinderen over de wijziging van het ouderlijk gezag. Uw advocaat zal u daaromtrent nader kunnen adviseren. Het programma is gericht op het scheidingsproces rekening houdend met de ontwikkelingsfase van het kind, de specifieke gezinssituatie en de gevolgen van het gezamenlijk ouderschap na de scheiding. Het is dus maatwerk, waarbij pedagogische kennis en ervaring van belang is. Scheiding en omgangGids bij echtscheiding en omgangsregeling.

Voor mensen die aan scheiding denken of erbij betrokken zijn; samengesteld door mensen die het hebben meegemaakt; gesteund door deskundigen. Gelukkig komen de meeste ouders hier samen wel uit. De positie van de kinderen vraagt bijzondere aandacht. Indien uw gegevens niet meer correct zijn, dan kunt u deze hier zelf wijzigen. Dit rapport wordt met u en uw kinderen besproken, en u mag het uiteraard ook zelf lezen. Uiteindelijk wordt dit rapport naar de rechter gestuurd.

Helaas gaat het maken van afspraken bij scheiding niet altijd gemakkelijk. Vraag of je zus, broer of vriendin meekomt voor support. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt. Dan weet je zeker dat het goed gebeurt en kun je het, waar nodig, van hem overnemen. Als je een paar goede dagen hebt, profiteer daar dan van.