DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHoud hen op de hoogte van de regels die u als school heeft opgesteld.

Messenger Op School Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Een gulden ontmoet een vijftig gulden biljet, en z . Sommigen worden leraar, anderen gaan op natuurlijke wijze dood. Na een spannende voetbalwedstrijd gaatde coach na . De moppen met de beste stemmen komen bovenaan de lijst.

Kon ik maar in het weekend naar school, had ik tenminste 5 dagen vrij. Leraren maken nooit fouten, want vergissen is menselijk. Ik hou van jou met hard en ziel, maar let niet op mij want ik ben debiel. Weet je waarom de smurfen altijd lachen?Omdat het .

Vanaf nu vindt je ook de leukste bewegende emoticons op leukz. Een nederlander zit te genieten van zijn onbijt, d . School is net een WC, ieder uur een andere zeikerd. Leraren zijn net baby's, als ze geen aandacht krijgen gaan ze schreeuwen. Hier staan voorbeelden van problemen en tips voor oplossingen. Waarom heeft Monica Lewinski van die bolle wangen? .

Op deze manier is zo'n klassengesprek productief en positief. Via de Arabische televisiezender Al Jazeera hebben . Willy en Rene van de Kerkhof lopen in Eindhoven ov . Groot nieuws in BelgiŽ! Bondscoach Leekens wordt v .

Op het moment dat de tandarts, met de boor in de hand, zich voorover buigt grijpt de vrouw hem in zijn kruis. Een jongen en een meisje willen gaag met elkaar na . Zo zit hij rustig op de wc en als hij terugkomt staat er op het briefje "Ik ook".