DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHoudt zich bezig met het vervaardigen en organiseren van managementgames en simulaties voor het bedrijfsleven en het onderwijs in Nederland en Vlaanderen.

Afdelingen in Antwerpen, Brussel, Genk, Gent en Roeselare. Talrijke artikels verschenen uiteraard vanaf 1 946 in Persoon en Gemeenschap. Leidraad voor de Nederlandse taalcursus in de hogere cyclus van het middelbaar onderwijs. Selfline geeft kapperscursussen in kleine groepjes van maximaal 12 cursisten. Nieuws, documenten over beleid en specifieke thema's, praktische informatie over het onderwijs, literatuurdatabank en links. Frankrijk en Griekenland is in twee generaties verteerd.

Houdt zich bezig met het vervaardigen en organiseren van managementgames en simulaties voor het bedrijfsleven en het onderwijs in Nederland en Vlaanderen. Weer, in en om het huis, huiskamer experimenten, bouwkunde, geologie, technologie, werktuigbouwkunde, enz. Hoger onderwijs in zes studiegebieden, de departementen en nieuws. Met demo's en informatie over hoe een cursus op maat te maken en de bijbehorende kosten.