DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartHulporganisaties starten geldactie voor IrakDe gezamenlijke hulporganisaties in ons land beginnen een landelijke inzamelingsactie voor de slachtoffers van de oorlog in Irak.

De militaire operaties in Irak kosten circa 2 miljard per maand. Ten onrechte aangehouden zonder ID-bewijs? Vertel ons uw verhaal. De oorlog zou ook van invloed zijn op de strijd in Afghanistan. Opnieuw doden bij schietpartijen in MosulZeker vier mensen zijn woensdag bij schietpartijen in Mosul omgekomen. Volgens een gewonde politieman openden collega's het vuur op Irakezen die probeerden een bank te overvallen.

Shanghai krijgt weer naam als mondaine uitgaansstad. Het weeskind werd aan diverse brandwonden behandeld. Informatie over de uitzendingen van het weekjournaal. Eigenlijk wilde Fouad Laraoui zijn boek Tegen het Islamisme dopen.

Vanaf daken van overheidsgebouwen zou ook geschoten zijn. Er is nogal wat ophef over de veiligheid van stemcomputers. Een 11-jarige meisje uit Rotterdam is zwaargewond geraakt nadat zij zich per ongeluk met een mes in de buik had gestoken. Na een paar goedkopere zaken en een slechte eetervaring waren we wel weer eens toe aan een toppertje.

Zwaarder vuurwerk in de markt om illegale verkoop tegen te gaan. Het aantal werklozen is voor het eerst in een jaar weer toegenomen. De Verenigde Naties stellen dat het chemisch afval van het schip Probo Koala, dat in augustus in Ivoorkust is gedumpt, in hoge concentraties dodelijk is.