DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartIct op School is er voor scholen in het primair onderwijs (PO) en voortgezet onderwijs (VO).

Bijvoorbeeld de inrichting en het beheer van ICT-voorzieningen op de scholen. Bij de behandeling van een onderwerp ligt de nadruk meer op de concepten en structuren, de onderliggende theorie, en op de verschillende visies die je kan hebben op problemen en hun oplossingen. Voor alle vertalingen van Mozilla-software in de Friese taal. Hier kun je je opmerkingen over de Nederlandse Mozilla-vertaling kwijt.

De vier zijn geloot uit de belangstellenden die zich tijden het VNG-jaarcongres in Maastricht registreerden voor de cursus Kijk op beleid. Met extensies kun je de Mozilla-software vrijwel eindeloos uitbreiden. Net zoals in de Nederlandse studiecentra en provinciale steunpunten de infoavonden worden gehouden, organiseren de zes Vlaamse studiecentra de Open Deur Dagen. Hier kun je je opmerkingen over de Nederlandse Firefox-vertaling kwijt.

In de Wiki staan per onderwerp uitgebreide beschrijvingen van Mozilla-termen om zo iedereen snel op weg te helpen. Kun je anderen een bepaalde extensie aanbevelen? Of heb je vragen over of problemen met een bepaalde extensie dan kun je die ook hier plaatsen. Webstandaarden toepassen klinkt leuk, maar hoe doe je dat? Vragen daarover kunnen hier terecht. In deze categorie kunnen gebruikers een stelling deponeren en andere gebruikers kunnen en mogen daarop reageren.