DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartIedereen in een Horeca bedrijf is even belangerijker.

Studie Horeca Aanbieder van mondelinge en schriftelijke horecacursussen en trainingen. Antwoorden van een kokPeter is chef-kok op een cruiseschip en geeft antwoord op enkele vragen over zijn beroep. Iedereen in een Horeca bedrijf is even belangerijker. Over beroepen in de wereld van hotel, restaurant en café. Bedankt voor je belangstelling voor de horecacursussen en trainingen van Horeca Stichting Nederland. Daarmee haal je een erkend diploma en bereid je je perfect voor op je toekomstige baan of het leiden van je eigen bedrijf.

Van ober of serveerster tot bedrijfsleider, van chef-kok tot horecaondernemer. Een intensieve maar uiterst nuttige training die afgesloten wordt met een SVH-examen. De Vlaamse en Brusselse centra voor vorming en vervolmaking in de horecasector. Lees het interview met Jules van Well, Hoofd Personeel en Opleiding van CBL. Biedt diverse cursussen voor eigenaren en medewerkers van horeca-bedrijven. Zo is je opleiding prima te combineren met je baan.

Wij richten ons volledig op het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van cursussen en trainingen voor de horecabranche op basis van jarenlange ervaring. Hoi, ik ben Marie-Anne en ik woon voor een jaartje in Dublin, Ohio, USA. Maar ik blijf er bij dat het enorm leuk is om te doen. Hierin gaat u zich verder bekwamen in het vak en behaalt u na het examen niveau 2.