DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartIk ben juf Ineke en ik heb deze weblog gemaakt voor kinderen, ouders en andere ge´nteresseerden voor groep 6 vanábasisschool de Schakel.

Groep 7 en 8 ging ook de grens over en bezocht Phantasialand in Duitsland, Ondanks dat de weergoden ons deze dag niet zo goed gezind waren was het toch voor alle groepen een zeer geslaagde dag. We hebben afgesproken dat als we 10 zonnetjes hebben, we een klassenfeest geven bij Lars, Evira of Cheyenne, dus. Hee we zijn de laatste dagen bezig met een musical vet kikken. Zo kunnenádiegene een beetje volgen wat wij allemaal doen in onze groep.

Veel ouders hebben een kijkje genomen in ons lokaal en zijn nu op de hoogte van de manier waarop wij werken. Op woensdag 18 oktober hebben alle leerkrachten een studiedag. Binnen Deventer zijn enkele wijken aangewezen als VVE-wijk. We noemen onze school wel eens een innovatieve school". Verder wordt het vrijdag erg spannend of we het laatste zonnetje gaan halen. Er staat ook een nieuwe poll op, dus kunnen jullie weer stemmen.

Vrijdag hadden we de laatste keer contractwerk thema "vakantie". Ouders die verhinderd waren kunnen bij mij een informatieboekje en een boekje met alle spellingsafspraken komen halen.

Voor vragen kunt u zich wenden tot Maartje Amkreutz dinsdagmiddag 13.