DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartIk ben volledig tweetalig en geef bijlessen in de regio Maastricht.

Bijles Engels Engels en Duits! Les en Vertaalwerk door native speakerTaallessen voor scholieren, studenten en volwassenen. Ook beschikt de cursist over links naar informatie om uw HTML-kennis verder uit te breiden. Tegelijkertijd is het vinden van een geschikte en bekwame persoon om bijles te geven geen gemakkelijke zaak. Uiteraard controleert uw onderhandelaar deze voor u op "haken en ogen".

Ik ben volledig tweetalig en geef bijlessen in de regio Maastricht. Nadat u kennis heeft gemaakt met Meesterbaan, kunt u gebruik maken van de no-cure-no-pay contructie die Meesterbaan biedt. Docenten die in het Engels lesgeven, moeten dat op niveau kunnen doen. Uw onderhandelaar zorgt voor zo gunstig mogelijke voorwaarden in het koopcontract. Uw onderhandelaar regelt voor u een zo voordelig mogelijke taxatie van het aan te kopen pand.

Uw onderhandelaar vraagt voor u een optie aan bij de verkopend makelaar. In een half uurtje tijd krijgt de leerling uitleg en oefent men samen met de leraar. Overname is toegestaan onder vermelding van de bron. Middels ons kaartenspel hopen wij hier een levende bijdrage aan te mogen leveren.