DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartIk doe de opleiding dierverzorging en paraveterinair in maasland.

Bij deze opleiding horen drie verplichte praktijkdagen. Ben je bij aanvang van de studie 21 jaar of ouder, dan kun je zonder meer worden toegelaten. Zo is je opleiding prima te combineren met je baan. Mijn naam is Domaes en ben nu een jaar of drie lid van de vereniging.

Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de opleiding sneller afronden. Python molurus bivittatus Wildkleur Tijgerpython, Het. Met het erkende MBO-diploma Vakbekwaam medewerker dierverzorging kun je als dierverzorger gaan werken in een dierenasiel of -pension, dierenhotel, kinderboerderij, dierenwinkel of een dierentuin.

Werk je al met dieren, bijvoorbeeld in een dierenasiel of -pension? Dan is deze opleiding uitermate geschikt om je kennis te verbreden. Ik ben al van kinds af aan helemaal verliefd op reptielen in de breedste zin van het woord en heb nu eindelijk de tijd en de rust er van te gaan genieten in mijn huis. Hoger Beroepsonderwijs zoals de Hogere Agrarische School, Lerarenopleiding of Diermanagement na extra voorbereiding op de HAS.

Interesse in deze opleiding vraag dan online informatie aan . Van oudsher werken dierentuinen samen met het Groenhorst college in Barneveld. Renisa is de onmisbare opleiding om een professionele zelfstandige onderneming te starten binnen de hondenbranche. Verschillende onder jullie kennen mij al en weten dat ik soms keihard mijn mening kan geven die niet altijd even leuk overkomt. Je bepaalt zelf of je per deelkwalificatie of combinatie van deelkwalificaties examen doet.