DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartIk had ook zo'n geil sletje van een lerares op school.

Lerares De knuffel zou echter niet naar de profeet zijn vernoemd, maar naar een leerling met de naam Mohammed. Gibbons is voor haar veiligheid naar een geheime locatie overgebracht. Ik zou m'n leuter ook wel tussen d'r onderkin willen splijten. Sofie en Victor denken dat ik een foto van ze wil maken maar ondertussen film ik ze. Volgens de vader zou bijna iedereen hebben meegedaan. Ze wil niet dat mensen slechter denken over moslims als gevolg van de affaire, zei John. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. Ze gaven de jongen oorvijgen en sloegen hem met hun vuisten op de rug. Win-win, zij voor de laatste keer een beurt hij voor de 1ste keer ,maar wel allebei de oogjes dicht. Je laat er je hond nog niet op los, aanklagen dat lelijke zwijn. Vrouw probeert man te vermoorden met kerrie en wijn.

Sommige demonstranten hadden knuppels, messen en bijlen bij zich. De Chimpansee heet eigenlijk Jiggs en begon zijn Hollywood carrière in de dertiger jaren van de vorige eeuw. DickCheney schreef Zelfs dat zwart-wit gestreept staat haar nog goed. Bij die school schijnt het nogal problematisch te zijn.

Dat mag natuurlijk niet, maar toch vraag ik mij af wie daar in dit geval bezwaar tegen kan hebben. Die zal vast snel iemands liefje worden in de gevangenis. En niet zomaar een chimp, maar Tarzan's chimp Cheeta. Liefde maakt blind en begint dus al op vroege leeftijd.