DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartIk kon ook niks van economie en ik heb in eerste kan lessen bij medaxis gevolgd.

Bijles Economie Ik kon ook niks van economie en ik heb in eerste kan lessen bij medaxis gevolgd. Ze zorgen ook dat hun lessen niet samenvallen met je lessen op de unif, dus dat is ook wel handig. Ook zal er worden gesnoeid in het aanbod van notities. Meer dynamische banners en technische uitleg kun je hier vinden. Sleep de foto naar het logo van Picture Resizer op je Windows bureaublad.

Bij iedere transactie kunnen kopers en verkopers elkaar waarderen. Voor een optimale, snelle verwerking kun je een foto het beste in jpg formaat aanleveren met een maximale breedte van 800 pixels. Als er een waardering is uitgesproken, dan is het niet mogelijk deze op een later moment nog aan te passen.

Op deze manier kun je als verkoper bepalen of iemand betrouwbaar is en zo bepalen of je iets wilt verkopen van een Kapaza! gebruiker. Het plaatsen van foto's is niet verplicht, je kunt ook adverteren zonder foto en een foto op een later tijdstip toevoegen. Dit Forum is enkel bedoeld voor serieuzere discussies. Heeft u vroeger zo veel geweten over de aarde maar bent u he.

Ga daar in elk geval naartoe, het kost nog niks, en dan weet je ineens of medaxis iets voor jou is en dan kan je nog altijd van gedacht veranderen he. Ik heb gelezen en stem in met de Kif Kif Forum regels. Ik vind het ook heel duur maar heb al aan een paar vrienden uitleg gevraagd maar ze hebben mij niet veel wijzer kunnen maken. We beginnen op uw niveau en eindigen op het niveau dat u wilt bekomen.