DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartIk spreek trouwens Roemeens, Nederlands, Engels en redelijk Frans.

Noord Nederlandsche Boekhandel, Friese en Nederlandse Boekhandel, meer dan 200,000 titels online. RoemeniŽ werd zeer lange tijd door de Turken bezet. Landenoverzicht, opgesteld door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken. Slauerhoff op fadomuziek en eigen gedichten van en door Edith de Gilde.

Vanaf nu kan je ook roemeens eten in Nederland maken. Informatie over economie, buitenlandse handel en wetgeving. As vrea sa trimit un paket prin acesta firma in Romania. Biedt reisgidsjes en algemene toeristische informatie. Association of Spanish Schools in MŠlaga, Association of Spanish Schools in. Heeft u een klacht? Raadpleeg dan onze klachtenprocedure.

In Roemenie geweest en genoten van het heerlijke eten aldaar. Biedt vakanties te paard in TranssylvaniŽ, details van de programmas en faciliteiten inbegrepen. Ik mail nog voor het verkrijgen van de kruiden en een verslag van mijn ervaringen in Roemenie. Daca doriti bunatati romanesti; sarmale, mititei, piftele,gratar, pilaf, peste, sare cu aroma de fum si alte condimente, le puteti obtine de la mine. Overzicht van feitelijke informatie en verwijzingen naar bronnen. Enfin, als ik wat meer tijd heb, zal ik ze ook presenteren.