DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartIk wil graag op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen en congressen.

Opleiding Ik wil graag op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen en congressen. Artistiek leiders en docenten van de Theaterschool zijn vrijwel zonder uitzondering ook werkzaam in de beroepspraktijk. Ben jij bijna in het bezit van je bachelor? Hier vind je hét volledige overzicht van masteropleidingen in Nederland.

Om als beveiliger te mogen werken heb je een opleiding op niveau 2 nodig. Je moet om kunnen gaan met grote groepen mensen en groepsgedrag. Opleidingen in Australie, landinfo, accommodatie etc. Als alarmcentralist neem je in de centrale of meldkamer alarmmeldingen aan.

Wilt u succesvol webdesigner worden? Dan is deze opleiding het juiste startpunt! meer. Je treedt voornamelijk preventief, controlerend en dienstverlenend op. Al enige honderden cursisten hebben onze opleiding Webdesign gevolgd. Gaanderweg ontwerpt u een brochure voor een echte opdrachtgever. In geval van een specifieke opleidingsvraag, verwijzen wij u graag naar onze maatwerk afdeling.

Een opleiding die in de markt zijn sporen heeft verdiend. Informatie over adressen, bereikbaarheid, secretariaat vindt u onder Organisatie. Wij hebben een opleiding ontwikkeld om een volledige linuxserver in te richten. Staatssecretaris Mark Rutte heeft op donderdag 1 juni in Utrecht Stagemarkt. Linux is een geduchte concurrent op de servermarkt.

Duizenden links naar kennisbronnen over allerlei onderwerpen. Zij staan daarmee borg voor een hechte relatie met het werkveld en zorgen gezamenlijk voor de continuïteit, de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Internet marketing is een goede manier om een nieuw verkoopkanaal op te zetten. Kijk voor actuele informatie op onze Nieuws module.